Altres informacions


SISTEMA DE CRONOMETRATGE SPORTIDENT

Totes les categories participaran obligatòriament amb el sistema de cronometratge SportIdent. Si no es disposa d’SportIdent, es pot comprar o llogar el mateix dia de la cursa. Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador: http://www.orientacio.cat/llicencies-i-quotes/sportident

A les categories d’Iniciació adults, Iniciació nens i Encintat se’ls deixa gratuïtament (caldrà deixar una fiança o el DNI).

 
DORSALS
 
Els dorsals dels corredors que no tinguin cap incidència en la inscripció es trobaran penjats en una zona propera al centre de competició. Els que tinguin alguna incidència hauran de passar per la taula d’inscripcions a solucionar-la.

El corredor haurà de portar el dorsal al pit durant tota la cursa i aquest no es pot doblegar ni modificar. Infringir aquesta norma podrà ser motiu de desqualificació, tal i com estableix el reglament de règim disciplinari de curses d’orientació.


Des de el nostre club us recordem que es convenient el reciclatge d'imperdibles, per tant no disposarem d’imperdibles per als corredors.

 
PREMIS

L'entrega de premis serà just després del tancament de meta, a les 13h30.
 

RECOLLIDA DE MAPES

Els mapes es recolliran al final de la cursa i s'entregaran després de la sortida del darrer corredor.
 

ABANDONAMENTS

Si un corredor abandona la cursa ho ha de comunicar a la taula de gestió de SportIdent situada al centre de competició.


ANIMALS DE COMPANYIA

Recordem a tots els participants que segons normativa definida per la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) no es pot portar gos durant la cursa.


SERVEI DE GUARDERIA

Hi haurà servei de guarderia. Recordem però que aquest servei s’ha d’utilitzar només l’estona imprescindible mentre els dos pares corrin.

Per altra banda, també atendrem les peticions d’hores de sortida separades dels pares amb nens petits.
 DUTXES I BANYS

Es disposarà de dutxes i banys al pavelló municipal de Gurb.
 
 
 
BAR

El bar del camp municipal de futbol de Gurb estarà obert. Es troba al costat mateix del pavelló municipal.